Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
  • Basic
  • Standard Compliant Channels
  • $50
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 1 GB of space
  • Support at $25/hour
  • Sign Up
  • Premium
  • Standard Compliant Channels
  • $100
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 10 GB of space
  • Support at $15/hour
  • Sign Up
  • Platinum
  • Standard Compliant Channels
  • $250
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 30 GB of space
  • Support at $5/hour
  • Sign Up
Min Blog
Læs de seneste nyheder og ideer

kage

24-01-2016:
For en måned siden fejrede vi julen tiden går hurtigt. Nu er Januar også snart slut og de fleste er måske ved at glemme deres nytårsforsæt igen. Til dem der synes der skal være plads til lidt sødt i denne sunde måned, kan jeg varmt anbefale denne chokolade kage. Den er så god! - Og ikke så svær at lave. 

Opskriften:

Kagedej
230 G usaltet smør, blødgjort
320 G rørsukker
100 G æg 
5 G vanilje ekstrakt/vaniljesukker
120 G god mørk chokolade 66%
215 G mel
5 G bagepulver
10 G kakaopulver
245 G varmt vand

Glasur
215 G god mørk chokolade 66%
20 G kakaopulver
35 G varmt vand
175 G usaltet smør, blødgjort
35G flormelis
Knivspids salt

Fremgangsmåde:
Miks smør og sukker. Miks kakaopulver og varmt vand sammen indtil massen får en cremet konsistens. Riv den mørke chokolade på et rivehjern, så det bliver helt fint. Bland de resternede ingredienser i og miks det godt sammen. Kom dejen i en bageform og bag ved 163 °C i 30-35 minutter (i min ovn skal den have lidt længere).

Glasur: Smelt chokoladen og afkøl den til 32 °C. Rør varmt vand og kakaopulver sammen i en lille skål. Rør smør, flormelis og salt sammen til konsistensen er luftig, pisk kakaoblandingen i. Tilsæt den smeltede chokolade og rør massen godt sammen. Glassuren skal smøres på den afkølede kage straks den er færdig. 

Opskriften har jeg fra Revol. Revol er et fransk porcelænsfirma og jeg elsker deres produkter. På billedet er kagen bagt i et af deres ildfaste fade, som jeg selv er den heldige ejer af. God fornøjelse med opskriften, jeg håber den smager.

Om dette portfolio

Alt indhold på dette site tilhører Benedikte Stoustrup Fuglsang og er copyright beskyttet.

Sociale medier

Facebook
behance
Twitter
Linkedin
Instagram