Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
  • Basic
  • Standard Compliant Channels
  • $50
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 1 GB of space
  • Support at $25/hour
  • Sign Up
  • Premium
  • Standard Compliant Channels
  • $100
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 10 GB of space
  • Support at $15/hour
  • Sign Up
  • Platinum
  • Standard Compliant Channels
  • $250
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 30 GB of space
  • Support at $5/hour
  • Sign Up
Min Blog
Læs de seneste nyheder og ideer

grskarboller

13-10-2016: Sunde bløde græskarboller.

Efter at have udhulet et græskar til en halloween lygte, står man tilbage med en masse fint kød. Jeg lavede blandt andet en portion græskarboller ud af det. Bollerne bliver dejlig bløde og smager rigtig godt. 

Opskriften er lidt på slum og man må føle sig frem, til man synes dejen har en rimelig konsistens. Dejen skal ikke være fast som en almindelig bolle dej. Den er meget klistret og ikke til at forme i hænderne. Det er dog vigtigt at den ikke er alt for tynd. 

Opskriften:

Jeg brugte (ca.): 
750g mel, 
1 kg. græskar kød i små stykker,
En smule olivenolie, 
2 æg, 
Lidt salt, 
Lidt kardemomme,
2 dl lunken vand,
50g gær. 

Ingredienserne blandes sammen og mel tilsættes lidt efter lidt indtil dejen går fra at have en vandet konsistens til en klistret dej med struktur. 

- Lad dejen hæve gerne en time eller mere. 
- Placer små klatter af dej ved hjælp af en spiseske på en bageplade - når bollerne efterhæver vil de flyde lidt sammen. Man kan godt rette en smule op på dem/skille dem inden de bages. 
- Lad bollerne efterhæve en times tid. 
- Bag bollerne i ca. 25 min. ved 225 grader (varmluft). 

Velbekomme :)

Om dette portfolio

Alt indhold på dette site tilhører Benedikte Stoustrup Fuglsang og er copyright beskyttet.

Sociale medier

Facebook
behance
Twitter
Linkedin
Instagram